Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

"Що я знаю про Украіну"

"Що я знаю про Украіну"

22 серпня на територіі Дівичківського НВО з дошкільнятами була проведена бесіда "Що я знаю про Украіну". Діти розширили свої знання про Україну іі символіку, значення, поняття незалежності нашої держави. Бесіду провели бібліотекар Сергієнко Н.О. і вихователь Матюк Л.Ф.

14:42 23.08.2018

"Кольорова вікторина''

"Кольорова вікторина''

8.08.2018 року на територіі Дівичківського НВО були проведені ігри на розвиток пам'яті разом  із бібліотекарем Сергієнко Н. О. і вихователем Матюк Л. Ф. Під час захаду діти продемонстрували свою пам'ять на вміння запам'ятовувати з представлених картинок. Під час гри діти ознайомилися з тваринами та рослинами континентів нашоі планети. Також була проведена "Кольорова вікторина"  на знання казок та казкових персонажів.

08:22 16.08.2018

Учасникам АТО та їх родинам

Учасникам АТО та їх родинам

Згідно рішення Київської обласної ради №399-21-VII від 27 квітня 2018 року «Про затвердження Київської обласної комплексної програми соціальної підтримки в Київській області учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2018-2020 роки». Ви можете отримати матеріальну допомогу від Київської обласної державної адміністрації при поданні до управління соціального захисту населення відповідних документів.

16:42 13.08.2018

Літо – пора відпочинку!

Літо – пора відпочинку!

 Літо – пора відпочинку! Літо, літо, літечко – золота пора, про це знає уся дітвора. А побувати у таборі, добре відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фори однокласникам, а у шкільному творі на тему «Як я провів літні канікули» написати про яскраві та незабутні враження відпочинку – найсокровенніша мрія кожної дитини.

08:53 07.08.2018

В суботу, 4 серпня,  відбувся 12-й тур чемпіонату району Першої ліги з футболу.

В суботу, 4 серпня,  відбувся 12-й тур чемпіонату району Першої ліги з футболу.

В цьому турі "Дніпро" (Дівички) зустрілися з командою з с. Циблі. Попри спеку, натиск вболівальників та судді, матч був нелегким. Але наша команда гідно виглядала на полі, та впевнено забила три м'ячі в ворота суперника. Рахунок матчу 3-0. 

14:01 06.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора