Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з футболу

Змагання з футболу

12 травня на стадіоні в с.Дівички у рамках чемпіонату Переяслав-Хмельницького району з футболу відбувся матч між командами с.Світанок та "Дніпро"(Дівички).

13:58 14.05.2018

5 річниця танцювального колективу «Фаворит»

5 річниця танцювального колективу «Фаворит»

5 травня 2018 року у Ковалинському НВО відбувся святковий концерт приурочений 5 річчю утворення танцювального колективу «Фаворит». Свято  обєднало всіх, хто має відношення до закладу освіти. До святкової програми ювілейного концерту увійшли кращі номери учнів. Програма заходу була дуже різноманітною. Танці виконували не тільки учні закладу, а й вчителі.

11:01 14.05.2018

«Пам'ять. Це не просто частина історії.  Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість»

«Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість»

8 травня 2018 року в Дівичківському НВО пройшла урочиста лінійка до Дня пам'яті та примирення для учнів 1 – 11 класів з метою виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини та історії свого народу.

09:15 14.05.2018

Театр

Театр

27 квітня 2018 року учні 7-10 класів разом з директором школи Кравець М.О. та класним керівником 8 класу Бовкун Л.О. відвідали Театр юного глядача на Липках у місті Київ. Діти із захопленням подивилися мюзикл «Ромео і Джульєтта». З моменту написання та перших сценічних постановок цього твору минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед глядачів та читачів і з часом не втрачає своєї актуальності та краси. Світ постійно змінюється, але людські стосунки і пристрасті, описані Шекспіром, – ні. Сучасна сценічна версія Академічного театру на Липках у жанрі мюзиклу акцентує увагу на почуттях героїв.У цій  п'єсі кохання та пристрасть почуттів відображено на найвищому щаблі даматизму. Прекрасна гра акторів, сучасне аранжування пісень, сміливі сценічні рішення занурили глядачів в атмосферу подій, які відбувалися на сцені. Школярі отримали незабутні враження: разом з героями сміялись та плакали, раділи та переживали, тому діти з нетерпінням чекають нової поїздки.

09:01 14.05.2018

Калиновий дзвін Дівичківське НВО

Калиновий дзвін Дівичківське НВО

4 травня 2018 року вихованці дитячої вокальної студії «Орфей» Дівичківського НВО взяли участь у відбірковому турі фестивалю «Таланти твої, Переяславщино!», конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» - конкурс виконавців народної пісні «Переяславщина співуча», який відбувся в приміщенні РБК м. Переяслава – Хмельницького.

08:35 14.05.2018

Пам’ятні заходи до Дня перемоги над нацизмом  у  другій світовій війні

Пам’ятні заходи до Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні

8 травня працівники виконкому Дівичківської сільської ради, представники Ради ветеранів  війни  та праці   привітали ветеранів з 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  та вручили продуктові набори  від виконкому сільської ради. Ветерани охоче спілкувалися з гостями, дякували за гостинці та згадували своє життя, бажали здоров’я та миру   в Україні.

14:15 10.05.2018

8 ТРАВНЯ

8 ТРАВНЯ

Букринський плацдарм – один із плацдармів на західному березі річки Дніпро, захоплений в вересні 1943 року військами Воронежського фронту в ході битви за Дніпро 1943 році. 22 вересня в Букринському вигині форсували Дніпро  передові частини 3-ї гвардійської танкової армії (генерал-лейтенант П.С.Рибалко) і частини 40-ї армії (генерал-полковник К.С.Москаленко). Велику допомогу  військам при форсуванні  надали партизани і жителі придніпровських сіл.На цих Дніпровських пагорбах загинули сотні тисяч солдатів своєї Батьківщини, вони вірили,що ми будемо жити гідно і збережемо пам’ять про їхній подвиг. Голова громади Тимофій Девко, Лариса Євтушенко, Тетяна Андросенко та інші колеги - поклали квіти до памятника загиблим на березі Дніпра, що на території Дівичківської сільської ради.(Стовп'язький старостинський округ) 

14:53 08.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Єфіменко Наталію Михайлівну!У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіхів, чудового настрою, багато-багато здоров’я, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!

08:16 07.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора