A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У бібліотеці села Дівичок діє перегляд літератури "Події кривавої війни пам`ятати будемо вічно!"

Дата: 07.05.2021 11:42
Кількість переглядів: 639

8 травня Україна відзначає День пам`яті та примирення, 9 травня - 76-ту річницю Перемоги у Другій світовій війні.

На сьогоднішній день важливо пам`ятати та вшановувати подвиг Українського народу його визначний внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

У ці дні ми увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

У бібліотеці села Дівички організовано перегляд літератури "Події кривавої війни пам`ятати будемо вічно!", де до уваги відвідувачів представлено художню літературу на тему Другої світової війни, а також спогади очевидців, жителів села Дівички

тих тяжких часів. Також можна ознайомитися із копіями листів які були відправлені з Німеччини до Дівичок колишніми остарбайтерами їхнім рідним.Також бібліотека долучилася до флешмобу "Згадаймо усіх поіменно. Спогади та розповіді про ветеранів Другої світової війни" який організував Національний музей-заповідник "Битва за Київ у 1943 році", та надіслала розповідь про ветеранів, учасників Другої світової війни Старуху Василя Гнатовича та його дружину , які були жителями села Дівички.

Вічна пам`ять загиблим та низький уклін живим!

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора