A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Розпочато благоустрій населених пунктів Дівичківської громади

Дата: 04.04.2021 19:36
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

У рамках двомісячника з благоустрою працівники Комунального підприємства, старости та жителі громади вийшли на спільну толоку в своїх населених пунктах.

Так, 4 квітня,  на прибудинковій території у військовому містечку благоустрій наводили подружжя Тімченків, а також підприємець Н. Заплішня.

У Єрківцях працівники Комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» здійснили санітарну чистку дерев.

У Стовп’язькому старостинському окрузі жителі села на чолі з старостою Романом Куксою та начальником Комунального підприємства, депутатом Дівичківської сільської ради Вадимом Видолобом прибирали від чагарників та наводили лад в селі Кавказ.

Протягом вихідних сталася і неприємна подія, прорвало трубу з водопостачання у с. Дівичках, але працівники КП «ЖКГ» порив ліквідували і відновили подачу води.

Двомісячник благоустрою триває, тому, шановні жителі громади! Долучайтеся до прибирання і почніть із своїх прибудинкових територій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора