A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося термінове позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Дівичківської сільської ради

Дата: 03.04.2021 10:57
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

 

У зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності жителів Київщини на гостру респіраторну хворобу COVID-19, відбулося термінове засідання обласної регіональної комісії ТЕБ та НС.

Відповідно до Протоколу комісії ТЕБ та НС № 8 від 02 квітня 2021 року було вирішено: «Рекомендувати в залежностi вiд епiдемiчного стану на окремих територiях рiшеннями мiсцевих комiсiй з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацiй призупиняти освiтнiй процес у закладах дошкiльної, загальноi середньої та позашкiльної освiти ycix типiв та форм власностi».

02 квітня, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дівичківської сільської ради зібралися на позачергове засідання.

Відповідно до Протоколу комісії ТЕБ та НС Дівичківської сільської ради від 02.04.2021 року буде тимчасово призупинено освітній процес з 05 квітня по 18 квітня 2021 року включно та переведено здобувачів освіти 1-4 та 5-11 класи на дистанційну форму навчання учнів Ковалинського НВО.

У закладах дошкільної освіти Ковалинського НВО Дівичківської сільської ради також з 5 по 18 квітня включно освітній процес також тимчасово буде призупинено.

Щодо навчально-виховних об'єднаннях Стовп'язького, Єрківецького та Дівичківського НВО та закладів дошкільної освіти, то навчальний процес буде призупинено з 05 по 09 квітня 2021 року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора