A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося 8-ме позачергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради

Дата: 02.04.2021 13:42
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

02 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради, яке провів сільський голова Олександр Слюсар.

У зв’язку з введенням жорстких карантинних обмежень засідання проводили на подвір’ї Дівичківської сільської ради.

Присутніх було сім  із десяти членів виконавчого комітету.

На засіданні виконкому розглянули та обговорили п’ять питань порядку денного, з кожного з них були прийняті відповідні рішення: «Про закінчення опалювального сезону 2020/2021 року на території Дівичківської сільської ради», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Нове будівництво спортивного майданчика в с.Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області. Коригування», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Мисливська в с.Єрківці Переяслав-Хмельницького району Київської області», «Про переведення особового рахунку на квартиру у зв’язку зі смертю власника», «Про видачу ордера на будинок за адресою:с.Стовп’яги, вул.Лесі Українки, 32». 

Відповідно до питання «Про закінчення опалювального сезону 2020/2021 року на території Дівичківської сільської ради», яке розглядалося одним із перших, було прийнято рішення закінчити опалювальний сезон 2020/2021 року для населення військового містечка с.Дівички з 10.04.2021 року , а в закладах освіти, культури, охорони здоров’я опалювальний сезон 2020/2021 року закінчити з 07.04.2021 року.

Детальніше з рішеннями, прийнятими виконавчим комітетом Дівичківської сільської ради, можна ознайомитися на офіційному сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора