A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Матеріально-технічне поповнення закладів освіти Дівичківської громади

Дата: 21.01.2021 13:08
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Протягом трьох років Дівичківська сільська рада бере участь у проєктах департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

У 2020 році за кошти обласного бюджету для Дівичківського НВО було придбано комплект меблів на суму 64620,00 грн, а саме 20 одномісних столів,  20 стільців для учнів та робоче місце для вчителя, які встановлені в кабінеті математики.

Для Стовп'язького НВО - комплект інтерактивного обладнання для початкової школи у складі: персональний комп'ютер (ноутбук) для вчителя, 3 персональні комп'ютери (планшети) для учнів, шафа для зберігання та заряджання планшетів, інтерактивна дошка з мультимедійним проєктором, цифрова документ-камера та багатофунціональний пристрій (принтер-сканер-копір) на суму 170478,00, комплект телекомунікаційного обладнання (планшети) в кількості 10 шт. на суму 143742,00 грн.

За кошти субвенції та співфінансування з місцевого бюджету для учнів 1 класу Дівичківського НВО придбано 13 персональних комп'ютерів (планшетів) на суму 89895,00 грн.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуОкрім цього, восени 2020 року на прохання керівництва Дівичківського НВО було придбано макет автомата АКМ (автомат Калашникова модернізований),  призначений для комплектування кабінету Захисту України за кошти сільського бюджету, вартість його склала 15 тис. грн.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора