A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Звернення сільського голови

Дата: 13.10.2020 20:10
Кількість переглядів: 907

Шановні жителі села Ковалин!

      Звертаюся до вас з розумінням віднестися до реформ, що відбуваються в державі, а в даному випадку з реформою поштових відділень Укрпошти.                

    З жовтня місяця в селі Ковалин, як і в багатьох населених пунктах нашого району (Мазінки, Харківці, Гайшин, Ульянівка, Пологи-Вергуни, Помоклі, Соснови та інших) запрацювало пересувне поштове відділення з днями роботи середа, субота з  9 год. 30 хв.  до 12 год. 30 хв. Функціональні  обов’язки поштового відділення залишилися незмінними, але виникла проблема із-за  відсутності листоноші.  І коли представник укрпошти повідомив  про це, то виконком сільської ради наполегливо працював над вирішенням даного  питання. На сьогоднішній день це питання вирішено. Людина, яка погодилася працювати листоношею в даний час проходитиме медогляд  та буде оформлятися на роботу листоноші в селі Ковалин. Після вирішення кадрового   питання  вирішиться решта проблем. І з виходом листоноші на роботу поштове відділення працюватиме у звичному режимі. Прошу вибачення  за тимчасові незручності.

Примітка.                                                                                                                             

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія буде майже 2 тисячі мобільних відділень . Обсяг інвестицій буде понад мільярд гривень. Ми отримали пропозиції від "Європейського банку реконструкції та розвитку" і сподіваємося, що вже восени підпишемо угоди, щоби вони теж долучились до фінансування наших сільських відділень. Для того, щоби за цей і наступний рік ми змогли покрити всю Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора