A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2019 20:34
Кількість переглядів: 4827

Фото без опису

9 листопада  в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва.

     В бібліотеках, клубах, на вуличних святах - працівники культури невпинно і щодня несуть "вахту" по збереженню і розвитку національної культури України. Як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура.

Сьогодні,  8 листопада, напередодні цього святкового дня, в Дівичківському Будинку культури вшановували тих, хто щоденною плідною працею плекає, творить та примножує національну культуру, звеличує Дівичківську громаду  і мовою мистецтва формує національну свідомість та духовність.

Привітати бібліотекарів, працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом на урочистості завітали очільник громади Тимофій Девко та спеціаліст з питань культури Дівичківської сільської ради Софія Курик.

    Зі словами привітань та найщирішими словами вдячності до присутніх звернувся Тимофій Девко, який зазначив: «Працівники культури  дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі. В цей день я вклоняюся  всім працівникам культури громади, які душевним словом та піснею пишуть історію нашого сьогодення, підтримують культурні набутки наших прадідів. Вітаю Вас з професійним святом, зичу Вам міцного здоров'я, щастя, радості, добробуту та благополуччя у родинах, а кожен день хай дарує Вам наснагу до нових творчих злетів ».

Культурно-мистецьке життя громади неможливо уявити і без аматорських колективів, які створюють святковий настрій під час урочистостей у будинках культури районів, ОТГ, міст та сіл нашого краю.

Грошовими винагородами, квітами, подяками та грамотами сільського голови за сумлінну працю, творчий підхід, високу професійну майстерність, вагомий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури Дівичківської сільської ради (ОТГ) та з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено кожного присутнього в залі.

   Голова громади Тимофій Девко та спеціаліст з культурно-освітньої роботи Софія Курик щиро дякують за допомогу у проведенні свята ФГ"Святослав","Стожари","Тріумф",         "Геркулес", ТОВ "Ніка","ТІК-13", "Гарант". Нехай Господь сторицею  віддячить.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Свято вдалося.

 

Директорка Будинку

культури села Дівички

Ірина Самойленко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора