A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Будинку культури села Дівички відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України

Дата: 27.06.2019 21:30
Кількість переглядів: 642

27 червня у Будинку культури села Дівички відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України. У святкуванні взяли участь сільський голова Тимофій Девко, заступник сільського голови Сергій Андрієвський, начальник відділу освіти Наталія Шаблієнко, депутати сільської ради, старости громади та громадськість.

День Конституції України – державне свято нашої держави. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.

Прийняття Основного Закону знаменувало остаточне завершення юридичного оформлення держави Україна, стало величним виявом волі українського народу жити у власній суверенній державі, визначило вектор цивілізаційного розвитку українського суспільства.

– Ми прагнемо, щоб задекларовані в конституції права стали реальністю. Щоб люди відчували себе захищеними і впевнено дивилися в майбутнє. Коли кожний громадянин відчує, що його життя визнане найвищою цінністю, як це записано в Конституції, лише тоді ми зможемо з гордістю заявити, що Україна стала демократичною державою, – наголосив Тимофій Девко, вітаючи учасників зібрання із святом.

На завершення свята присутніх порадували своїми артистичними талантами творчі колективи нашого краю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора