A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Культура

У Дівичківській бібліотеці з’явилась книжкова полиця "Тарас Григорович Шевченко-велетень у царстві людської культури"

Напередодні 205-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка в бібліотеці села Дівички діє книжкова поличка "Тарас Григорович Шевченко - велетень у царстві людської культури". Небайдужі до творчості незламного поета можуть детальніше ознайомитися із біографією, життєвим шляхом та творчістю Великого Кобзаря. Духовну наповненість поетичного  і прозового Слова Великого Кобзаря в наш час в незалежній Україні   український народ має актуалізувати з особливою силою. Нерозривний цей всетворящий звязок - Тарас Шевченко та український народ. І святий обов`язок кожного українця, від міністра до хлібороба, дбати про те, щоб цей звязок міцнів, щоб нові покоління приходили до Тарасового Слова.   Працівники  Дівичківської сільської ради  спільно з бібліотекарем Наталією Сергієнко долучилися до флешмобу "Читання віршів  Тараса Шевченка".  

11:35:09 07.03.2019

Дівичківські юнаки та дівчата відсвяткували День закоханих

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

19:34:21 16.02.2019

Проведено урочистий захід з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану – Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого  в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього року ми відзначаємо  30-ту річницю виведення військ з Афганістану.

16:04:36 15.02.2019

Дівичківський Будинок культури брав участь у щорічному фестивалі народної творчості «Мистецькі береги Переяславщини - 2019»

9 лютого 2019 року будинок культури с. Дем’янці приймав творчу естафету фестивалю «Мистецькі береги Переяславщини», де своїми виступами порадували глядача артисти та колективи художньої самодіяльності сіл: Дівички, Циблі та  Дем’янці.

16:44:49 10.02.2019

Благодійна програма міжнародного клубу «Майбутнє» «Радість Різдва»

Чого чекали ми, дорослі, напередодні Нового року та Різдва Христового? Ну, звичайно, чудес і подарунків. Чи змінюються наші мрії коли ми  дорослішаємо? Майже ні, адже ми так же  мріємо про чудеса і сюрпризи. Частинка дитинства залишається з нами назавжди. Хто не любить казку? Її люблять всі. Учні та вихованці Дівичківського навчально-виховного об’єднання «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» 27 грудня поринули в святкове дійство. Цю програму їм подарував Міжнародний клуб «Майбутнє». Після свята кожна дитина отримала «скриньку щастя».

21:19:47 29.12.2018

Спортивно розважальне свято "Козацькі забави" до Дня Збройних сил України

   Людина нерозривно пов’язана з минулим свого народу, його історією. Армії немає без Батьківщини, а Батьківщини без минулого. Сьогодні великого значення набуває відродження українського козацтва,  відродження Збройних сил України.

11:02:17 06.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора